Open, dienstbaar en inspirerend zijn onze sleutelwoorden. Dat betekent geen dogma┬┤s voor luisteraars, maar handreikingen voor een eigen invulling.
[SPIEGELS]Woede
Woede wordt vaak gezien als slecht.
Maar het verhaal van Kain en Abel vertelt wat er kan gebeuren als je alles onderdrukt.

SPIEGELS
[6 Jan 2011]Woede
Woede wordt vaak gezien als slecht.
[2 Aug 2010]God is Almachtig
Een almachtige God is een onmogelijke gedachte.
Maar soms toch zinnig?
[23 Mar 2010]Bezit
De rijke Fransiscus koos voor een leven in volstrekte armoede. Jezus roept een rijke, op zoek naar 'het eeuwige leven', om alles te verkopen wat hij heeft. Waarom eigenlijk?
[6 Jan 2010]Afgoden
Een mens verzamelt van alles in zijn/haar leven. Niet alleen spullen, maar ook in het hoofd. Zoals gewoonten, gedachten, idealen. Je neemt ze in je op. En ze vormen je leven.
Maar brengen ze wel waar je als mens echt naar verlangt?
[16 Oct 2009]Oorlog en vrede
Veel conflicten worden een patroon van vechten, winnen en verliezen.
Hoe doorbreek je dat?
Een profeet heeft een creatieve oplossing.
[16 Oct 2009]Helder water
We leven met veel mensen om ons heen.
Maar wat weten we elkaar?
Over het verlangen gekend te worden.