Open, dienstbaar en inspirerend zijn onze sleutelwoorden. Dat betekent geen dogma┬┤s voor luisteraars, maar handreikingen voor een eigen invulling.
[SPIEGELS]Woede
Woede wordt vaak gezien als slecht.
Maar het verhaal van Kain en Abel vertelt wat er kan gebeuren als je alles onderdrukt.

ORGANISATIE
OrganisatieMeer informatie

Activiteiten, commissies en groepenMeer informatie

Namen en functiesMeer informatie
predikant, voorzitter en scriba, ouderlingen, kerkrentmeesters, diaconie.

Protestantse Kerk NederlandMeer informatie

Maatschappelijke stage: KerstprojectenMeer informatie

Maatschappelijke stage: Tentoonstelling makenMeer informatie

Maatschappelijke stage: RommelmarktMeer informatie