Open, dienstbaar en inspirerend zijn onze sleutelwoorden. Dat betekent geen dogma┬┤s voor luisteraars, maar handreikingen voor een eigen invulling.

Oogstmiddag groot succes,

De Oogstmiddag voor kinderen in de Starnmeer was een groot succes. Meer dan 80 kinderen kwamen naar de schuur van Ed en Bets Buis om aan de tafels te knutselen met oogstproducten.
Op de foto's ziet u de kinderen bezig. Ze maken hollen pompoenen uit, egels maken, aardappelvogels, bloemstukjes, ze plakken met schillen en bladeren en maken slangen van kastanjes en wortel.

De middag was georganiseerd door de protestantse kerk in Graft-De Rijp, Oost-en West-Graftdijk.
Alle kinderen in de dorpen waren uitgenodigd via kranten en flyers op scholen.

pompoenen-tafel-kl.jpg egels-2-kl.jpg aardappelvogels-kl.jpg bloemstukken-tafel-kl.jpg bloemstuk-kl.jpg plakken-1-kl.jpg slangen-kl.jpg klaar-1-kl.jpg klaar-2-kl.jpg

[24 Oct 2011 - Kerkenderijp]
[24 Oct 2011]Oogstmiddag groot succes