Open, dienstbaar en inspirerend zijn onze sleutelwoorden. Dat betekent geen dogma┬┤s voor luisteraars, maar handreikingen voor een eigen invulling.

Ingebruikname Kerkorgel West-Graftdijk,

Pinksterzondag 19 mei wordt het orgel 's morgens tijdens een feestelijke kerkdienst in gebruik genomen. Iedereen is hier uiteraard hartelijk welkom, maar ook 's middags van 14.00 tot 17.00 uur, wanneer de officiële ingebruikname zal plaatsvinden en alle certificaathouders hun adoptiecertificaat in ontvangst kunnen nemen, die stuk voor stuk zijn voorzien van gekalligrafeerde namen.

Tijdens deze informele middag, onder het genot van een hapje en een drankje, zullen enkele organisten op het gerestaureerde orgel komen spelen. Kortom, het zal zondag een feestelijke bijeenkomst worden.

dscn7125.JPG

Dus heeft u (nog) geen orgelpijp geadopteerd, maar bent u toch nieuwsgierig naar de nieuwe orgelklanken, schroom niet en kom gerust zondagmiddag even luisteren.

Eddy de Rooij 075 – 6411216 (eddyderooij@quicknet.nl)
Kees Oud 075 – 6411618 (keesoud@quicknet.nl)

[19 May 2013 - Kerkenderijp]
[17 Apr 2013]Vordering orgelrestauratie
Alleen de Trompet 8 moet nog geplaatst en gestemd...
[15 Mar 2013]Actie Orgelpijp Adoptie
In dit nieuws artikel kunt u volgen hoe het gaat met de Actie Orgelpijp Adoptie.
[4 Mar 2013]Kerkenveiling 2013
Een enorm succes!