Nieuwe Antependia,

Nieuwe Antependia voor kerk West-Graftdijk

Op 4 december werden de nieuw gemaakte antependia voor de kerk van West-Graftdijk onthuld en in gebruik genomen. Reeds lange tijd waren een vijftal dames aan het werk om stoffen, ideeën en patronen te verzamelen. Om daar vervolgens met liefde en uiterste precisie vier mooie liturgische kleden van te maken. Trijnie de Rooij, Janke Wagenaar, Gré Koster, Marijke Visser en Rita Willig. Heel erg bedankt voor dit verbluffend mooie resultaat! Het Gemengd Koor Graftdijk luisterde de dienst op en de dames werden in het zonnetje gezet met een boeket bloemen en een cadeaubon.

dscn4020.JPGdscn4021.JPGdscn4032.JPGdscn4033.JPGdscn4034.JPGdscn4035.JPGdscn4031.JPG

Kijk voor meer foto's op Facebook: https://www.facebook.com/PGGraftdeRijp/

[4 Dec 2016 - Kerkenderijp] [Terug naar overzicht]