Bijzondere foto's van de Grote Kerk in 360 graden,

virtual-tour-3.jpg virtual-tour-1.jpg

Fotograaf Ton den Ouden maakte bijzondere opnames van de Grote Kerk in De Rijp.
De 'Virtual Tour' start buiten met een 360 graden foto vanaf het sluisje naast de Grote Kerk. Door op de 'i' te drukken ga je de kerk binnen en kun je het interieur vanaf twee plaatsen in de kerk van alle kanten bekijken. De beroemde gebrandschilderde ramen en andere bijzonderheden verschijnen vergroot met een korte toelichting door er op te klikken.

Foto's van de ramen met toelichting zijn ook verkrijgbaar als boekje met de titel 'Glazen ramen'.
Dit boekje is te koop in de Grote Kerk. De Grote kerk is in de zomermaanden dagelijks 's middags open voor bezoekers (behalve maandag).

Voor de bijzondere foto's klik op: Virtual tour Grote Kerk De Rijp

Informatie over verhuur van de kerk

[15 Nov 2016 - Kerkenderijp] [Terug naar overzicht]