Bevestiging en Intrede dienst,

Het gebeurd niet vaak!
Dat een kerkgemeenschap een bevestiging en intrede dienst beleeft. Dat er zes predikanten onze nieuwe dominee bevestigen in het ambt van predikant. Twee gemeenteleden hem de stola omhangen. Het was een bijzonder mooie en indrukwekkende dienst! En er was een hele warme receptie na afloop. Getuige de volle kerk was er veel belangstelling voor de intrede van onze jonge predikant Niels Gillebaard.

nielsgillebaard112.jpg nielsgillebaard119.jpg nielsgillebaard125.jpg nielsgillebaard133.jpg

[15 Dec 2013 - Kerkenderijp] [Terug naar overzicht]