VERTREK PREDIKANT,

Ds Menso Rappoldt, predikant van de Protestante Gemeente te Graft-De Rijp, is beroepen bij de Protesantse Wijkgemeente van de Grote of Pancratiuskerk in Emmen (Drenthe). En hij is inmiddels naar zijn nieuwe gemeente verhuisd. Hij was sinds februari 2002 predikant in Graft-De Rijp.
Op zondagmiddag 30 september is er een afscheidsdienst geweest in de Grote Kerk van De Rijp, waarin op een waardevolle en mooie manier afscheid is genomen van onze predikant. De Protestantse Gemeente te Graft - De Rijp wenst Menso en Dorothé een goede start in Emmen en natuurlijk hele mooie jaren.

[30 Sep 2012 - Kerkenderijp] [Terug naar overzicht]