Grote Kerk gewit door vrijwilligers,

Graft-De Rijp liet zich als gemeenschap weer van zijn beste kant zien toen zaterdag 21 mei een groep van ruim 20 vrijwilligers de muren kwam witten in de Grote Kerk. Van 's morgens 8.00 uur tot 15.00 uur waren ze in touw om de losse kalk van de muren te vegen en daarna nieuwe kalk aan te brengen.
Met steigers en ladders gingen ze de lelijke plekken te lijf.
Tussendoor werd iedereen goed verzorgd met koffie, soep en broodjes. En na afloop werd de goede sfeer voortgezet op een terras.
Dank aan iedereen die zich voor deze dag inzette.

Klik op de foto's voor een vergroting

balkon.jpg ladder-3.jpg ladder-1.jpg ladder-2.jpg koffiepauze-1.jpg op-de-banken-2.jpg steiger-1.jpg steiger2.jpg klaar-en-dan.jpg
artikel-nhd-kl.jpg Nog meer foto's

[21 May 2011 - Kerkenderijp] [Terug naar overzicht]