Fusie Graft en De Rijp met Oost- en West-Graftdijk een feit,

Op 31 december tekenden vier kerkenraadsleden en de predikant namens de voltallige kerkbesturen bij de notaris de akte voor de fusie van de Protestantse Gemeente te Graft en De Rijp met de Protestantse Gemeente te Oost- en West-Graftdijk.
Na jaren van zorgvuldige voor bereiding gaan beide gemeenten per 1-1-11 als één verder.
De officiële naam van de nieuwe gemeente is 'Protestantse Gemeente te Graft-De Rijp', naar de naam van de burgerlijke gemeente waarmee de kerkelijke gemeente grotendeels samenvalt. Op het Kerkblad en andere publicaties zal de naam 'Protestantse Gemeente te Graft-De Rijp / Oost- en West-Graftdijk' worden gehanteerd. Dit om duidelijk te maken dat we kerk zijn in verschillende dorpen.

Op 2 januari werd in de feestelijke viering de fusie gevierd.

dsc02267-2.jpg dsc02271-2.jpg
Kerkenraadsleden bij notaris Roem.

[3 Jan 2011 - Kerkenderijp] [Terug naar overzicht]