Boek ANNO 1644 , KERK OOST – GRAFTDIJK is uit!,

Op 31 oktober nemen wij met een kerkdienst afscheid van de kerk in Oost-Graftdijk. 14 november ging het gebouw over in particuliere handen.
De geschiedenis van de kerk in Oost-Graftdijk, verhalen met dierbare herinneringen en tal van foto's zijn in een mooi boek vastgelegd. Dat boek verschijnt 1 januari 2011 en wordt na de nieuwjaarsdienst op 2 januari in West-Graftdijk gepresenteerd.
Het boek kost € 12,50 + € 2 verzendkosten en is te bestellen via een mail naar: Eddy de Rooij

oost-graftdijk-anno-1644.jpg

ANNO 1644 telt 56 pagina’s ( z/w) + 4 pagina’s omslag (full colour). Formaat: 21 x 19 cm. De omslag is een aquarel van de kerk en de buurt, gezien vanaf de overkant van het kanaal. De tekening is gemaakt door Martha Verkerk. Het boek bevat veel penillustraties en foto’s. De historische tekst is geschreven door Martien Verkerk.

[26 Dec 2010 - Kerkenderijp] [Terug naar overzicht]