ORGANISATIE
Maatschappelijke stage: Oogstmiddag voor kinderen

Het voorbereiden en begeleiden van de oogstmiddag en oogstviering.
De oogstmiddag is een middag in een boerenschuur waar kinderen (4-11 jaar) uit de omgeving aan verschillende tafels stukjes kunnen maken van oogstproducten en materiaal uit de natuur.
Opdracht: het helpen bedenken van knutselactiviteiten met oogstproducten, verzamelen en zoeken van spullen daarvoor, het begeleiden van kinderen op de oogstmiddag bij het knutselen. Het mee bedenken van een thema en een verhaal dat wordt gelezen op de oogstmiddag.
Het meehelpen bij de oogstviering: de kerk versieren en eventueel meehelpen in de dienst.

Aantal stagiaires: 2-4

Plaats: De Rijp en de Starnmeer

Periode: eind september -oktober
De Oogstmiddag is op een zaterdagmiddag 6 oktober 2012 van 13.00 – 18.00 uur. Meehelpen bij de oogstdienst 9.30 uur – 11.30 uur op zondag ochtend 7 oktober. Voorbereiden van alles in overleg.
Uren indicatie: pp 16 -20 uur of deel daarvan

Het profiel van de stagiaire:

Leeftijd: vanaf 14 jaar

Opleidingsniveau: geen voorkeur

Benodigde vaardigheden: je moet handig zijn, creatief, met kinderen kunnen omgaan

Inschrijven voor deze vacature kan tot uiterlijk: begin september