Bezinningsgroep 30-50,

Soms heb je van die momenten dat iets je raakt: er is meer dan het dagelijks leven. Het is goed om dan eens wat dieper door te praten over wat we doen en waarom: over keuzes die we maken, ons werk, ontwikkelingen in de samenleving, opvoeding van kinderen.
Onder het genot van een drankje praten we bij iemand thuis over zaken die ons raken, maar die niet onze dagelijkse beslommeringen zijn. Kortom over de ingewikkeldheid van het bestaan en alles wat ons bezighoudt.

Informatie: Momenteel onbekend wie informatiepunt is.

[5 Sep 2010 - Kerkenderijp] [Terug naar overzicht]